Datum 
zaterdag 17 november 2018 t/m zondag 18 november 2018
Bestemming 
Remich
Luxembourg
Vervoersmiddel 
Autocar
Prijs 
338,00 €
Extra info 
Toeslag eenpersoonskamer: 45 €
Inbegrepen 
reis in volpension vanaf het eerste middagmaal t.e.m. het laatste middagmaal, dranken bij alle maaltijden inbegrepen
Niet inbegrepen 
degustaties en bezoeken, annulatieverzekering (5,5% op de reissom) of annulatie- én bijstandsverzekering (6,5% op de reissom)
Reisbeschrijving 

In 2018 trekken we met de gastronomen onder ons richting Groot Hertogdom Luxemburg. Een mini staatje dat met 12 Michelinsterren niet slecht bedeeld is met daarnaast nog een aantal restaurants gekend om hun kwaliteit en zorg.

Ons hotel Saint Nicolas**** ligt in Remich, parel van de Moezel. Schilderachtig gelegen aan de   breed meanderende Moezel is het een belangrijke wijn- en handelsplaats en trekt het jaarlijks vele bezoekers. Hotel Saint Nicolas is een familiehotel met een uitstekende  reputatie en ook voorzien met alle comfort met een sfeervol restaurant, bar, wellness, zwembad, sauna en spa.

 

ZATERDAG 17 NOVEMBER

Via Brussel en Namen richting Belgische Ardennen. Onderweg vrije koffiestop bij een ambachtelijke patissier. Daarna gaat het gezwind verder richting Marche. We rijden door de golvende Famenne streek en houden halt bij een kleinschalig familiebedrijf dat zich gespecialiseerd heeft in Foie Gras. Na de rondleiding door de kweker volgt een degustatie. Daarna gaat het verder naar La Roche en Ardenne, idyllisch gelegen langsheen de Ourthe. Hier genieten we van een heerlijk middagmaal met dranken inbegrepen.  Verder richting  Luxemburg  voor een gezellige wandeling en wat vrije tijd in de hoofdstad van het Groothertogdom. In de vooravond bereiken we ons hotel in  Remich. Gelegen aan de wandelpromenade van de  Moezel staat dit hotel hoog aangeschreven bij de liefhebbers.   Na een verfrissende douche zijn we klaar voor de gastronomische 6-gangendiner met bijhorende wijnen inbegrepen.

ZONDAG 18 NOVEMBER

Na het uitgebreide buffetontbijt maken we een korte wandeling langsheen de Moezel  naar les “Caves St. Martin”. Hier bezoeken we de kelders waar men de bekende Crémant maakt. Naast de gekende Pinot’s gebruikt men hier ook de plaatselijke rassen Riesling en Auxerrois.  Uiteraard kunnen we genieten van een lekkere degustatie. We wandelen terug naar ons hotel waar een heerlijk middagmaal voor ons klaarstaat, drank eveneens inbegrepen. Via het schilderachtige plateau van Recogne vatten we de terugreis aan. Na een korte avondstop bereiken we  terug onze vertrekplaats.

Share

Contacteer mij