Datum 
zaterdag 01 december 2018 t/m zondag 02 december 2018
Bestemming 
London
United Kingdom
Vervoersmiddel 
Autocar
Prijs 
325,00 €
Extra info 
Toeslag eenpersoonskamer: 49 €
Inbegrepen 
car, eurotunnel, verblijf in kamer en ontbijt, geleide stadswandeling, avondmaal in Planet Hollywood (2-gangenmenu + drankje), toegangsticket musical Wicked, plaatselijke bustransfer naar het hotel en stadsrondrit
Niet inbegrepen 
middagmalen, dranken, annulatieverzekering (5,5% op de reissom) of annulatie- én bijstandsverzekering (6,5% op de reissom)
Reisbeschrijving 

Vermoedelijk is geen enkele stad ter wereld zo in de ban van de eindejaarsfeesten als Londen.  Van half november tot begin januari baden de winkelstraten in een zee van kerstlichtjes. Wilt u een beroemde kerstboom zien? De kerstboom op Trafalgar Square is misschien wel de beroemdste van Europa. Elk jaar pronkt er een reuzengrote Noorse kerstboom als teken van vriendschap en dank voor de Noorse hulp aan Groot-Brittannië tijdens de tweede wereldoorlog. Voor de shopaholics onder ons komen de prachtig sfeervol versierde winkelstraten u tegemoet. Alle  winkels in Regent Street, Oxford Steet, Bond Street, … zijn schitterend versierd en overal voelt u de kerstsfeer, zoals die alleen in Londen geproefd kan worden.  Sinds een aantal jaar kan u tijdens de eindejaarsperiode ook genieten van Winter Wonderland in Hyde Park. Naast een gezellig kerstdorp kan u er ook allerhande attracties, een schaatspiste, talrijke kerststalletjes, … vinden.

Deze 2-daagse trip zal u zeker een onvergetelijke herinnering nalaten. Tot kijk in Londen!

We verblijven in het Holiday Inn Brentford Lock****, een modern hotel met een schilderachtige locatie aan het water en op korte afstand van het centrum van Londen.

ZATERDAG 1 DECEMBER

Na onze ophaalronde rijden we naar Calais waar we met de shuttle door de Eurotunnel rijden. Aangekomen in Folkestone verder over de Engelse snelwegen tot in het centrum van Londen. U heeft de keuze om volledig vrij de stad op eigen houtje te verkennen of om onder leiding van onze gids een geleide wandeling te maken langsheen heel wat toppers die deze wereldstad te bieden heeft: Trafalgar Square, Downing Street, Houses of Parliament, Big Ben, … In de vooravond kunnen we genieten van een 2-gangenmenu bij Planet Hollywood, een thematische en unieke eetervaring geïnspireerd door de glamour van Hollywood met overal in het restaurant memorabilia uit films.

Na het avondmaal trekken we naar het Victoria Theatre, waar we één van de meest betoverende musicals kunnen bewonderen. ‘Wicked:  the untold story of the witches of Oz’ vertelt het verhaal van de legendarische heksen van L. Frank Baums bestseller ‘The Wizard of Oz’ met prachtige muziek en vele ‘special effects’. De musical werd reeds meermaals bekroond met een award. Na de musical bustransfer terug naar het hotel voor overnachting.

ZONDAG 2 DECEMBER

We verlaten het hotel na ons ontbijt. Opnieuw bent u volledig vrij om van deze wereldstad te genieten. We geven u echter ook de mogelijkheid om een uitgebreide rondrit te maken door de andere Londense wijken zoals de City of Londen met St. Paul’s Cathedral, Bloomsbury met het British Museum, Marylebone met Madame Tussauds, Hyde Park en Knightsbridge met de Royal Albert Hall en Harrods … In de vooravond verlaten we Londen.

Share

Contacteer mij