Datum 
zaterdag 20 oktober 2018 t/m zondag 21 oktober 2018
Bestemming 
Troyes
France
Vervoersmiddel 
Autocar
Prijs 
249,00 €
Extra info 
Toeslag eenpersoonskamer: 35 €
Inbegrepen 
car, bezoek chocolaterie, 2 middagmalen, avondmaal (4-gangenmenu) met overnachting en ontbijtbuffet, bezoek wijnboer met degustatie
Niet inbegrepen 
dranken, annulatieverzekering (5,5% op de reissom) of annulatie- én bijstandsverzekering (6,5% op de reissom)
Reisbeschrijving 

Troyes is een stad vol verrassingen, waar je uren kunt winkelen en heerlijk kunt rondslenteren. Een wandeling in dit charmante stadje mag u zeker niet missen: een wirwar van zeer smalle straatjes, mooi gerestaureerde vakwerkhuizen en een grote diversiteit aan kerken. Kortom, een verleidelijk en betoverend geheel dat niemand ongevoelig laat.

We verblijven opnieuw in het Golden Tulip Troyes ****.

ZATERDAG 20 OKTOBER

Via Arras – Urvillers (vrije koffiestop) naar Pierry, waar we een bezoek brengen aan de chocolaterie Thibaut. We ontdekken de wereld van chocolade, van cacaoboon tot een reep chocola, in het midden van subtiele aroma’s en heerlijke geuren. We krijgen een rondleiding en als afsluiter kunnen we genieten van een proeverij van de specialiteit van het huis. Middagmaal in Epernay. In de namiddag verder naar Troyes. We maken een wandeling door de stad en genieten van wat vrije tijd. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

ZONDAG 21 OKTOBER

Na het ontbijt rijden we naar onze trouwe champagneboer, we krijgen uitleg over champagne en kunnen er à volonté proeven. Uiteraard is er ook mogelijkheid om champagne te kopen. We gaan verder naar het beroemde dorpje Les Riceys: de enige gemeente van Frankrijk die zich kan beroepen op drie gecontroleerde herkomstbenamingen: de champagne, de ‘cote aux champenois’, en de beroemde rosé des Riceys. Middagmaal in Magnant. Verder over de route de Champagne naar de autostrade en huiswaarts.

Share

Contacteer mij