Datum 
maandag 07 mei 2018 t/m maandag 14 mei 2018
Bestemming 
Madeira
Portugal
Vervoersmiddel 
Vliegtuig
Prijs 
970,00 €
Extra info 
Toeslag eenpersoonskamer met zeezicht: 378 EUR
Inbegrepen 
vervoer luchthaven heen en terug, vlucht Zaventem-Madeira-Zaventem, luchthaventaksen, hand-en ruimbagage, verblijf obv halfpension en begeleiding
Niet inbegrepen 
annulatieverzekering (5% van de reissom), bijstandsverzekering (28 EUR p.p.), maaltijden op de vluchten, eventuele fueltoeslagen en uitstappen ter plaatse
Reisbeschrijving 

Madeira, in het midden van de Atlantische Oceaan, is een waar toevluchtsoord met een prachtige natuur. Tussen het blauw van de natuur en het smaragdgroen van de vegetatie vallen de bontgekleurde exotische bloemen op. De authentieke dorpjes en het culturele erfgoed maken een prachtig verblijf op deze bestemming compleet.

Tijdens onze verblijfsperiode kunnen we genieten van het duizelingwekkende 'Festa da Flor' of Bloemenfestival dat jaarlijks plaatsvindt op dit prachtige eiland. Tijdens de viering van de Lent en het begin van de weelderige groei in dit seizoen, is Funchal het toneel van dit luisterrijk spektakel, met mooie uitstallingen van tropische bloemen, bloementapijten en muziek, ... Climax van het festival is de hoofdparade op zondag. De ideale periode om de schoonheid van het eiland te ontdekken! 

We verblijven in hotel Fourviews Monumental Lido, een gevestigde waarde in Madeira en een echte aanrader! Het hotel is uitstekend gelegen, midden in de populaire Lido-wijk, dicht bij de promenade en de zee.

Share

Contacteer mij