Datum 
donderdag 21 maart 2019 t/m zaterdag 30 maart 2019
Bestemming 
Spain
Vervoersmiddel 
Vliegtuig
Prijs 
1 380,00 €
Extra info 
TOESLAG KAMER MET LATERAAL ZEEZICHT: 105 EUR p.p. TOESLAG EENPERSOONSKAMER: 257 EUR p.p.
Inbegrepen 
vervoer lucthaven heen en terug - vlucht Oostende Tenerife Oostende - luchthaventaksen - handbagage (max. 10 kg p.p.) en ruimbagage (max. 20 kg p.p.) - verblijf obv halfpension - reisbegeleiding
Niet inbegrepen 
annulatieverzekering (5% van de reissom) - bijstandsverzekering (35 EUR p.p.) - combinatie annulatie- en bijstandsverzekering (6,5% van de reissom) - maaltijden op de vluchten - eventuele fueltoeslagen - uitstappen ter plaatse
Reisbeschrijving 

!! NOG SLECHTS 5 PLAATSEN BESCHIKBAAR !!

 

Tenerife, een eiland waar het altijd lente is. Vulkanische landschappen met een ongekende variatie aan bloemen, cactussen en palmsoorten. Steden met een roemrijk verleden. Mooie zandstranden waar landgenoten en levensgenieters zich thuis voelen. Promenades die uitnodigen tot ontspannen flaneren.

Onze verblijfsplaats is gelegen in de regio van Costa Adeje, een rustige, stijlvolle badplaats. Hierlangs loopt de kilometerslange strandpromenade die je via Playa de las Americas tot in Los Cristianos brengt. Costa Adeje biedt een ideale mix van zon, zee en rust op wandelafstand van een levendig centrum.

Na het succes van vorig jaar verblijven we opnieuw in hotel Guayarmina Princess. Dit stijlvolle klassehotel werd vernieuwd in de zomer van 2018 en richt zich vanaf komende winter volledig op volwassenen. De imposante architectuur en indrukwekkende inkomhal zullen je aangenaam verrassen. Je voelt meteen dat je hier een heerlijke vakantie te wachten staat. In dit mooie decor is ontspannen de boodschap. Ronddobberen in de zwembaden, genieten van het panoramische uitzicht vanop het zonneterras, … En als niet te versmaden extraatje bereik je de promenade en het prachtige strand van Fañabe gemakkelijk via 2 liften.

 

 

 

Share

Contacteer mij