Datum 
maandag 14 september 2020 t/m vrijdag 25 september 2020
Bestemming 
Belgium
Vervoersmiddel 
Boot
Prijs 
2 140,00 €
Extra info 
* Vermelde prijs is een vanafprijs (volgens categorie kajuit en beschikbaarheid) * Annulatiekosten per persoon: tot 46 dagen voor vertrek: 30% van de reissom tussen 45 en 31 dagen voor vertrek: 50% van de reissom tussen 30 en 15 dagen voor vertrek: 70% van de reissom minder dan 14 dagen voor vertrek: 100% van de reissom
Inbegrepen 
lijnvlucht Brussel - Porto - transfer per luxe-autocar vanuit Zeebrugge naar de belangrijkste Belgische steden - luchthaventaksen (50 EUR op vandaag) en haventaksen (70 EUR pp op vandaag), variabel en onderhevig aan wijzigingen - volpension (ontbijt, lunch, koffie of thee in de namiddag, diner, middernachtsnack) - en water, wijn, koffie of thee tijdens de maaltijden aan boord - een uitgebreid programma aan voordrachten gebracht door onze voordrachtgevers - alle activiteiten en animatie aan boord (cocktail, Kapiteinsavond, shows) - de diensten van een cruisedirector en zijn team - servicekosten voor het boordpersoneel - bagagedragers bij in- en ontscheping - BTW
Niet inbegrepen 
andere dranken dan deze vermeld in het programma - facultatieve excursies - persoonlijke uitgaven - reisverzekeringen (bijstand 20 EUR p.p. - annulatie- en bijstandsverzekering 4,5% van de reissom)
Reisbeschrijving 

                          ***VROEGBOEKACTIE**** 

 2DE PERSOON 50% KORTING BIJ BOEKING VÓÓR 28 FEBRUARI*

 

  • NEDERLANDSTALIGE BEGELEIDING
  • VOLPENSION
  • KLEINSCHALIG & FAMILIAAL SCHIP
  • AANKOMST IN ZEEBRUGGE

 

Deze fantastische cruise langs de wijnroute geeft u de kans tijdens de zachte nazomer uitzonderlijke plaatsen te ontdekken. Van de grote Portugese zeevaarders tot Christopher Columbus die in 1492 Amerika zou ontdekken, bracht de geschiedenis van Portugal en Spanje Europa in een moderner tijdperk. De cruise begint in Portugal om de portwijn in Porto te ontdekken en een “pastéis de Belem” in Lissabon te proeven. Daarna een kleine escapade naar Bilbao in Spanje voor het beroemde Guggenheim museum. Vervolgens komt Frankrijk uitgebreid aan bod. Wijnliefhebbers zullen de “Grands Crus” en oenologische schatten in de kelders van enkele gerenommeerde kastelen van Bordeaux kunnen ontdekken. Of het nu de culturele rijkdommen van de regio betreft, of het genot van de streekproducten, deze cruise wordt zeker een onvergetelijke ervaring!

 

MAANDAG 14 SEPTEMBER: BRUSSEL – PORTO (Portugal) – LEIXOES

Vertrek met een lijnvlucht naar Porto. Bij aankomst transfer naar de haven van Leixoes en inscheping.

 

DINSDAG 15 SEPTEMBER: LEIXOES

Leixoes, de tweede grootste haven van Portugal, is de toegangspoort tot de stad Porto. Het is een stad met grote historische en culturele schatten. Afvaart om 15u00.

Optioneel:  Ontdek Porto (ong. 4 uur) of Guimaraes (ong. 4 uur)

 

WOENSDAG 16 SEPTEMBER: LISSABON

Gelegen aan het uiterste puntje van West-Europa, strekt Lissabon zich vanaf de zee over zeven heuvels uit. Een tussenstop vol charme en poëzie.

Optioneel: Panoramische ontdekking van Lissabon (ong. 4 uur) of Bezoek aan Lissabon (ong. 4 uur)

 

DONDERDAG 17 SEPTEMBER: OP ZEE

Geniet van deze dag op zee om deel te nemen aan de activiteiten aan boord.

 

VRIJDAG 18 SEPTEMBER: BILBAO (Spanje)

Bilbao, het kloppend hart van een metropool en de economische hoofdstad van het Baskenland. Belangrijke architectonische projecten droegen hun steentje bij tot de vernieuwing van de stad. Het beste voorbeeld hiervan is het Guggenheim museum.

Optioneel: Panoramische rondrit in Bilbao (ong. 3 uur) of Bilbao & Guggenheimmuseum (ong. 4 uur) of Bilbao & Pinxtos (ong. 4 uur)

 

ZATERDAG 19 SEPTEMBER: LA ROCHELLE (Frankrijk)

La Rochelle is een Franse havenstad gelegen aan de Atlantische Oceaan en bekend om zijn witte krijtrotsen.  Het is de hoofdstad van het departement Charente-Maritime en heeft een rijke geschiedenis.

Optioneel:  Oléron, regionale gastronomie & Gillardeau Oesters (ong. 6u30) of La Rochelle te voet (ong. 2u30) of Bezoek aan Cognac & degustatie (ong. 6u30) of Vrij bezoek aan Ile de Re (ong. 4 uur)

 

ZONDAG 20 SEPTEMBER: PAUILLAC* – BORDEAUX

Ontscheping in Pauillac voor de passagiers die deelnemen aan de dagexcursies van Pauillac naar Bordeaux. Het schip vaart verder naar Bordeaux.

Optioneel:  De ‘Grands Crus’  van de Medoc (ong. 8u30 – met lunchpakket v/h schip) of De ‘Grands Crus’ van de Medoc met gastronomische lunch (ong. 09u30 – gastronomische lunch inbegrepen) of Historische wandel- en degustatietocht door Bordeaux (ong. 3 uur) of St. Emilion & Chateau Fombrauge (ong. 5 uur) of Panoramische rondrit in Bordeaux (ong. 2 uur)

 

MAANDAG 21 SEPTEMBER: BORDEAUX

Bordeaux is de historische hoofdstad van de regio Gascogne. Niet alleen is deze stad bekend over de hele wereld om haar heerlijke wijnen, maar prijkt een stadsdeel op de werelderfgoedlijst van de UNESCO. Het schip verlaat Bordeaux om 11u00 richting Belle-Île-en-Mer.

 

DINSDAG 22 SEPTEMBER: LE PALAIS (BELLE-ÎLE-DE-MER)

Belle Île, letterlijk “mooi eiland” is het grootste van de Bretoense eilanden en slechts 20 km lang en 9 km breed met ongeveer 5200 inwoners. Le Palais is de charmante haven van het eiland. De meest opvallende bezienswaardigheid is de citadel van Vauban.

Optioneel: Ontdek Belle-Île-en-Mer (ong. 4 uur) of  Panoramische wandeling en citadel van Vauban  (ong. 4 uur) of  Eilandbezoek en oestercultuur (ong. 4 uur) of  Ontdek het eiland in een “Deudeuche” of Mehari (ong. 4 uur)

 

WOENSDAG 23 SEPTEMBER: OP ZEE

Geniet van deze dag op zee om deel te nemen aan de activiteiten aan boord.

 

DONDERDAG 24 SEPTEMBER: HONFLEUR 

Het kleine rustige haventje van Honfleur, gelegen aan de monding van de Seine was altijd

een inspiratiebron voor schilders en dichters.

Optioneel: Tuinen & Normandische lekkernijen (ong. 5 uur) of In de voetsporen van Willem de Veroveraar (ong. 8u30 – lunch inbegrepen) of D-Day Experience (ong. 9 uur – lunchpakket van het schip) of Honfleur te voet (ong. 2u30) of Deauville & Trouville (ong. 4 uur)

 

VRIJDAG 25 SEPTEMBER: ZEEBRUGGE

Aankomst voorzien rond 12u00. Ontscheping en transfer per luxe-autocar naar de belangrijkste Belgische en Nederlandse steden.

 

UITGEBREIDE INFORMATIE EN PRIJZEN OPTIONELE EXCURSIES OP AANVRAAG TE VERKRIJGEN

 

* 2de persoon 50% korting: deze aanbieding is geldig tot 28/02/2020 en enkel voor nieuwe boeking op basis van een dubbele kajuit (exclusief taksen en BTW, volgens beschikbaarheid). Is niet retroactief en niet cumuleerbaar met andere promotionele aanbiedingen of kortingen uit de brochure. Deze korting is niet geldig voor de optionele excursies, het drankenpakket en reisverzekering. 

 

Share

Contacteer mij