Datum 
zaterdag 19 oktober 2019 t/m zondag 20 oktober 2019
Bestemming 
France
Vervoersmiddel 
Autocar
Prijs 
256,00 €
Extra info 
TOESLAG EENPERSOONSKAMER: 43 EUR
Inbegrepen 
car - geleid bezoek Caverne du Dragon - 2 middagmalen - avondmaal (4-gangenmenu) met overnachting en ontbijtbuffet - bezoek wijnboer met degustatie
Niet inbegrepen 
dranken - annulatieverzekering (5,5 % van de reissom) of annulatie- en bijstandsverzekering (6,5 % van de reissom)
Reisbeschrijving 

Troyes, een stad vol verrassingen, waar u uren kunt winkelen en heerlijk kunt rondslenteren. Een wandeling in dit charmante stadje mag u zeker niet missen: een wirwar van zeer smalle straatjes, mooi gerestaureerde vakwerkhuizen en een grote diversiteit aan kerken. Kortom, een verleidelijk en betoverend geheel dat niemand ongevoelig laat.

We verblijven opnieuw in het Golden Tulip Troyes ****.

ZATERDAG 19 OKTOBER

Via Arras – Urvillers (vrije koffiestop) naar Oulches-La-Vallée-Foulon waar we een bezoek brengen aan la Caverne du Dragon. Tijdens de Eerste Wereldoorlog, vanaf de eerste maanden van het jaar 1915, trokken Duitse tropen een steengroeve aan de Chemin Des Dames. Meer dan een toevallige schuilplaats wordt de grot al snel een strategisch militair punt… We ontdekken er de mysteries en geheim van de grot en duiken in de geschiedenis van de Grote Oorlog. Middagmaal in de omgeving. In de namiddag verder naar Troyes. We maken een wandeling door de stad en genieten van wat vrije tijd. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

ZONDAG 20 OKTOBER

Na het ontbijt rijden we naar onze trouwe champagneboer, we krijgen uitleg over hun champagne en kunnen er à volonté proeven. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om champagne te kopen. We gaan verder naar het beroemde dorpje Les Riceys: de enige gemeente in Frankrijk die zich kan beroepen op drie gecontroleerde herkomstbenamingen: de champagne, de ‘cote aux champenois’, en de beroemde rosé des Riceys. Middagmaal in Magnant. Verder over de route de Champagne naar de autostrade en huiswaarts.

Share

Contacteer mij