Datum 
zaterdag 16 oktober 2021 t/m zondag 17 oktober 2021
Bestemming 
Belgium
Vervoersmiddel 
Autocar
Prijs 
256,00 €
Extra info 
toeslag éénpersoonskamer: 43 EUR
Inbegrepen 
car, bezoek Reims, 2 middagmalen, avondmaal (4-gangenmenu) met overnachting en ontbijtbuffet en bezoek wijnboer met degustatie
Niet inbegrepen 
dranken, annulatieverzekering (5% van de reissom) of annulatie- en bijstandsverzekering (7% van de reissom)
Reisbeschrijving 

Troyes, een stad vol verrassingen, waar u uren kunt winkelen en heerlijk kunt rondslenteren. Een wandeling in dit charmante stadje mag u zeker niet missen: een wirwar van zeer smalle straatjes, mooi gerestaureerde vakwerkhuizen en een grote diversiteit aan kerken. Kortom, een verleidelijk en betoverend geheel dat niemand ongevoelig laat.

We verblijven opnieuw in het Golden Tulip Troyes ****.

 

ZATERDAG 24 OKTOBER

Via Arras – Urvillers voor vrije koffiestop – verder naar Reims, de hoofdstad van de Champagnestreek. We maken een wandeling door de stad en brengen een bezoekje aan de kathedraal van Reims, ongetwijfeld één van de mooiste kathedralen van Frankrijk. Na ons middagmaal rijden we verder naar Troyes. We maken een wandeling door de stad en genieten van wat vrije tijd. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

ZONDAG 25 OKTOBER

Na het ontbijt rijden we naar onze trouwe champagneboer, we krijgen uitleg over hun champagne en kunnen er à volonté proeven. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om champagne te kopen. Middagmaal in de omgeving. Verder over de route de Champagne naar de autostrade en huiswaarts.

Share

Contacteer mij