Datum 
woensdag 01 juni 2022 t/m woensdag 08 juni 2022
Bestemming 
Malta
Vervoersmiddel 
Vliegtuig
Prijs 
995,00 €
Inbegrepen 
Vervoer luchthaven heen en terug - vlucht Zaventem-Malta-Zaventem - luchthaventaksen - handbagage (max. 10 kg p.p.) en ruimbagage (max. 23 kg p.p.) - verblijf o.b.v. halfpension en begeleiding St.-Pieterscars
Niet inbegrepen 
Annulatieverzekering (6.3 % van de reissom, Covid-dekking inbegrepen) of Exclusive Selection Europe (7.5 % van de reissom, annulatieverzekering en bijstands- en bagageverzekering) - eventuele fueltoeslagen - uitstappen ter plaatse (meer info zie reisbeschrijving)
Reisbeschrijving 

Gelegen onder de Italiaanse laars, strekt zich de Maltezer Archipel uit. Malta, ooit de poort naar Afrika en het Oosten, is bezaaid met sporen van een rijk historisch verleden die ongetwijfeld voor een culturele verrijking zorgt. Een mengelmoes van culturen en invloeden, de Werelderfgoedstraatjes in Valletta, de kleinere zustereilandjes Gozo en Cominio die beschikken over ontelbare pittoreske kreken en baaien, geklemd tussen steile kliffen en hier en daar een gezellig vissershaventje, ... Malta biedt de perfecte afwisseling, boordevol cultuur, prachtige natuur en een aangenaam mediterraans klimaat. 

We verblijven in het nieuwe viersterrenhotel Seaview Hotel ****, gelegen op een unieke locatie, net aan de boulevard van de levendige badplaats Qawra. Het adults only hotel kijkt uit over de baai en het eiland St. Paul, zo kan u genieten van een weids panoramisch uitzicht over de zee en unieke zonsondergangen. 

 

TOESLAG EENPERSOONSKAMER: 350 EUR 

TOESLAG KAMER ZIJDELINGS ZEEZICHT: 70 EUR p.p. 

TOESLAG KAMER FRONTAAL ZEEZICHT: 98 EUR p.p. 

* UITSTAPPEN TER PLAATSE: 

Excursiepakket met NL-talige gids ter plaatse (halve dag Valletta - halve dag Mdina - volle dag Gozo): 

98 EUR p.p. (op voorhand in te schrijven bij boeking)

Share

Contacteer mij