Datum 
zaterdag 22 oktober 2022 t/m zondag 23 oktober 2022
Bestemming 
France
Vervoersmiddel 
Autocar
Prijs 
268,00 €
Extra info 
toeslag éénpersoonskamer: 43 EUR
Inbegrepen 
car, bezoek Reims, 2 middagmalen, avondmaal (4-gangenmenu) met overnachting en ontbijtbuffet en bezoek wijnboer met degustatie
Niet inbegrepen 
dranken, annulatieverzekering (6,3 % van de reissom) of annulatie- en bijstandsverzekering (7,5 % van de reissom)
Reisbeschrijving 

Troyes, een stad vol verrassingen, waar u uren kunt winkelen en heerlijk kunt rondslenteren. Een wandeling in dit charmante stadje mag u zeker niet missen: een wirwar van zeer smalle straatjes, mooi gerestaureerde vakwerkhuizen en een grote diversiteit aan kerken. Kortom, een verleidelijk en betoverend geheel dat niemand ongevoelig laat.

We verblijven opnieuw in het Golden Tulip Troyes ****.

 

ZATERDAG 22 OKTOBER

Via Arras – Urvillers voor vrije koffiestop – verder naar Castellane, met bezoek aan het champagnehuis Champagne De Castellane. Er is een rondleiding in de kelders en we degusteren een glaasje champagne. Middagmaal in de omgeving. De namiddag brengt ons verder naar Troyes. We maken een wandeling door de stad en genieten van wat vrije tijd. Avondmaal en overnachting in ons hotel.

ZONDAG 23 OKTOBER 

Na het ontbijt rijden we naar onze trouwe champagneboer, we krijgen uitleg over hun champagne en kunnen er à volonté proeven. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om champagne te kopen. Middagmaal in de omgeving. Verder over de route de Champagne naar de autostrade en huiswaarts.

Share

Contacteer mij