Datum 
zaterdag 13 juli 2019
Bestemming 
Netherlands
Vervoersmiddel 
Autocar
Prijs 
68,00 €
Inbegrepen 
car - rondleiding - middagmaal - boottocht
Reisbeschrijving 

De hoofdstad van de provincie Noord-Brabant ’s Hertogenbosch, ook wel Den Bosch genoemd, werd door de Nederlanders verkozen tot de beste bestemming voor een binnenlandse stedentrip. Het is dan ook een heerlijke stad vol prachtige eeuwenoude monumenten en mooie musea. Daarnaast biedt de historische binnenstad vele leuke winkels en staat Den Bosch ook bekend om de gezellige cafés, terrassen en restaurants.

Het wordt een boeiende kennismaking met een wandeling door de binnenstad, onderweg komt u allerlei interessante bezienswaardigheden tegen. We houden ook even halt bij de Sint-Janskathedraal. Middagmaal in het centrum.

Nadien verkennen we de stad al varend verder. Deze toch laat u alle facetten van de Binnendieze zien. Varend door de smalle waterlopen komt u langs en onder de mooiste plekjes van het historisch stadscentrum. De schippergids vertelt over het ontstaan en de restauratie van de muren, overkluizingen en togen. Na het passeren van de Kruisbroedershekel vaart u de vestingstad uit en komt u op de Singelgracht. Vervolgens rest er nog wat vrije tijd om te shoppen of een terrasje te verkennen.

Share

Contacteer mij