Over ons

Reisbureau St. Pieterscars is een zelfstandig reisbureau. Oorspronkelijk was het een autocarbedrijf opgericht in de jaren 30 door Roger Scheldeman. In 1978 werd de zaak overgelaten aan de dochter Eliane Scheldeman die in 1987 ook een reisbureau opstartte.

Na een tewerkstelling van 25 jaar in het kantoor kreeg ik de kans om in 2012 het reisbureau over te nemen.
Dit heb ik met veel plezier aanvaard !
Reizen met onze organisatie staat garant voor zorgeloos genieten!
De reizen die wij aanbieden worden met de grootste zorg en kennis samengesteld
en zijn het resultaat van een jarenlange passie voor het reizen.

We bieden enkel bestemmingen aan waar we zelf 100% achter staan,
m.a.w. reizen waarvoor we zelf de prospectie hebben gedaan, die we zelf hebben samengesteld en die we dag na dag zelf beleven en uitvoeren 'voor u' en 'samen met u'. Dit concept leidt tot een perfect georganiseerd geheel, met aandacht voor veel details en een constante kwaliteit die door onze klanten zeer hoog gewaardeerd wordt en die de basis is van een jarenlange succesformule. Zo werd een trouw, gemotiveerd en intellectueel cliënteel opgebouwd dat zorgt voor een waardevolle mond-tot-mondreclame.

Door ons te houden aan een beperkt aanbod is er geen druk op het werkvolume, maar wel op de kwaliteit. Zo blijft elke reis stuk voor stuk 'maatwerk/handwerk', met een succesvolle en onvergelijkbare persoonlijke service en betrokkenheid.

Onze hoofdtroef: trouwe klanten, reuze fijne mensen, echte toeristen die weten en waarderen dat onze organisatie jaar na jaar ijvert volgens een bewuste strategie van ‘klein maar fijn’ en menselijkheid voor alles.

 

Sabien.

Waarom kiezen voor ons kantoor

service | kennis en ervaring | betrouwbaarheid van ons kantoor | reizen met een gerust gevoel | goede reputatie