Datum 
zaterdag 21 oktober 2023 t/m zondag 22 oktober 2023
Bestemming 
France
Vervoersmiddel 
Autocar
Prijs 
298,00 €
Extra info 
toeslag eenpersoonskamer: 45 EUR
Inbegrepen 
car, bezoek champagnehuis Mercier, 2 middagmalen, avondmaal (4-gangenmenu) met overnachting en ontbijtbuffet en bezoek wijnboer met degustatie.
Niet inbegrepen 
dranken, annulatieverzekering (6,5 % van de reissom, covid-dekking inbegrepen) of Exclusive Selection Europe (7,9 % van de reissom, annulatieverzekering en bijstands- en bagageverzekering)
Reisbeschrijving 

Tweedaagse doorheen de betoverende Champagnestreek, met bezoek aan Champagnehuis Mercier, ontdekking van Troyes, een stad vol verrassingen waar je heerlijk kunt rondslenteren, … We genieten van een prachtige omgeving, culinaire verwennerijen en overheerlijke champagne. De moeite waard om te bezoeken!

ZATERDAG 21 OKTOBER   

Via Arras – Urvillers voor vrije koffiestop – verder naar Epernay, met bezoek aan het champagnehuis Mercier. We krijgen er een rondleiding met treintje en degusteren 2 glaasjes champagne. Middagmaal in de omgeving. De namiddag brengt ons verder naar Troyes. We maken een wandeling door de stad en genieten van wat vrije tijd. Avondmaal en overnachting in hotel Les Demoiselles *** in Essoyes.

ZONDAG 22 OKTOBER

Na het ontbijt rijden we naar onze trouwe champagneboer, we krijgen uitleg over hun champagne en kunnen er à volonté proeven. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om champagne te kopen. Middagmaal in de omgeving. Verder over de route de Champagne naar de autostrade en huiswaarts.

Share

Contacteer mij