Datum 
zaterdag 19 oktober 2024 t/m zondag 20 oktober 2024
Bestemming 
France
Vervoersmiddel 
Autocar
Prijs 
298,00 €
Extra info 
toeslag éénpersoonskamer: 45 EUR
Inbegrepen 
car, bezoek champagnehuis Mercier, boottocht, 2 middagmalen, avondmaal (4-gangenmenu) met overnachting en ontbijtbuffet en bezoek wijnboer met degustatie.
Niet inbegrepen 
dranken, annulatieverzekering (6,5% van de reissom), of annulatie- en bijstandsverzekering (7,95 % van de reissom)
Reisbeschrijving 

De prachtige Champagnestreek leent zich tijdens de herfstperiode uitstekend voor een weekendje uit.

De kalme stroming van de Marne zorgt voor een ontspannen boottocht. Terwijl we langs schilderachtige landschappen varen, genieten we van onze lunch (duur: 3 uur). Het bezoek en proeven bij onze vaste champagneboer mag uiteraard ook niet ontbreken. Laten we genieten van een prachtige omgeving, culinaire verwennerijen en overheerlijke champagne. Verblijf in Essoyes op basis van volpension.

ZATERDAG 19 OKTOBER    

Via Arras – Urvillers voor vrije koffiestop – verder naar Epernay, met bezoek aan het champagnehuis Mercier. We verkennen de indrukwekkende kelders per minitrein en degusteren een glaasje champagne. De kalme stroming van de Marne zorgt voor een ontspannen boottocht. Terwijl we langs schilderachtige landschappen varen, genieten we van onze lunch. Avondmaal en overnachting in hotel Les Demoiselles *** in Essoyes.

ZONDAG 20 OKTOBER

Na het ontbijt rijden we naar onze trouwe champagneboer, we krijgen uitleg over hun champagne en kunnen er à volonté proeven. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om champagne te kopen. Middagmaal in de omgeving. Verder over de route de Champagne naar de autostrade en huiswaarts.

Share

Contacteer mij